Skip to main content

Zonder techniek geen optreden!

Voor de meeste acts, DJ’s en entertainment is er een DJ meubel of dj booth, geluidstechniek, dj-apparatuur, microfoons en monitoring nodig voor het optreden. En voor het show element en de juiste sfeer uiteraard ook bewegende verlichting en mooie spots! Wij hebben voor elke act, dj en artiest zorgvuldig nagedacht over de techniek en de dj meubels die benodigd zijn voor het optreden. Wij werken hiervoor met techniek partner T-S-L die alle materialen zorgvuldig onderhoud, controleert en repareert indien nodig.

Voor alle exclusieve items ontwikkelen wij de dj meubels/ custom dj Booths helemaal zelf. Van de tekentafel tot en met de uiteindelijke bouw van de booth, over alles wordt nagedacht en elke dj meubel is uniek!

Bij de bouw van de dj meubels komt veel kijken. En wij denken graag na over de praktische zaken van de dj booth. Het moet immers snel te bouwen zijn en gemakkelijk te vervoeren. Maar bovenal moet het er altijd goed uitzien!

Met onze ervaring in huwelijksfeesten, recepties, bedrijfsfeesten en privé evenementen weten wij exact wat werkt. Dit zie je terug in onze dj meubels en technische voorzieningen. Alle techniek die wij standaard aanbieden voor een dj optreden, acts zangeres, pianist of ander entertainment is geschikt tot 150 personen en compleet voor een goed feest.

OP ZOEK NAAR EEN DJ MEUBEL OF DJ BOOTH-artist en planning

DJ meubel of DJ Booth

Uiteraard is het voor ons van groot belang om zoveel mogelijk informatie te ontvangen van de door u gekozen locatie om de mogelijkheden van de techniek, de aanwezige stroom, het aanleveren en het opbouwen van de technische materialen af te stemmen.

Op zoek naar extra bewegende lampen, rookmachines, special effects, confetti shooters, streamers, CO2 of andere aanvullende techniek? Wilt u een DJ meubel huren? Of een dj booth huren? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken uw feest onvergetelijk!