Skip to main content

Er zijn weer nieuwe artiesten en acts toegevoegd aan onze website!

Met de zomer voor de deur, zijn wij weer druk bezig geweest met het updaten van onze website. Hierbij hebben wij weer een groot aantal nieuwe acts en artiesten toegevoegd. Hierbij een top 5 van onze nieuwe acts:


#1 Percussionist Sergei

Percussionist Sergei – dj en percussie – dj sax percussie

Percussionist Sergei boek je nu met dj en percussie! Van house tot latin, pop tot funk, soul tot disco, percussionist Sergei weet het juiste ritme te slaan voor een krachtige DJ set en waanzinnige show!

Sergei is bekend als drummer van de Nederlandse pop/ punk band “Call It Off”. Naast de vele optredens met deze band heeft hij ook gespeeld in de 50’s en 60’s tribute band Vezpa, de band Folk van artiest Tim Van Tol, de ska-punk band Jaya the Cat en heeft hij vele samenwerkingen op zijn naam gezet met DJ/ Producer Jonathan Pitch.

Klik hier >> Boek Percussionist Sergei nu voor jouw feest! 


#2 Wieger Troostheide zanger-solist-gitarist

Wieger Troostheide zanger-solist-gitarist voor bruiloft ceremonie of achtergrondmuziek

Wieger is een echte maker van muziek en schrijver van muziek. Met zijn muziek markeert hij belangrijke momenten in het leven van mensen, teams en organisaties. Met zijn liedjes op maat geschreven, speciaal geschreven voor een specifiek moment of gebeurtenis weet hij de juiste snaar te raken of een doel te bereiken door de verbintenis van muziek.

Klik hier >> Boek zanger-solist en gitarist Wieger Troostheide voor jouw huwelijksceremonie


#3 Bandoneonist Gert Wantenaar

Bandoneonist accordeonist Gert Wantenaar

Gert Wantenaar, bandoneonist en accordeonist is het meest bekend als accordeonist van Mathilde Santing en uit het tango orkest van Malando. Met zanger Henny Vrienten, is hij regelmatig als muzikant betrokken bij het kinder televisie programma: “Het Klokhuis” en de theaterproductie: “Concordia”, theaterproductie van Huub van der Lubbe, zanger van De Dijk.

Klik hier >> Boek nu Bandoneonist Gert Wantenaar voor een bijzonder optreden


#4 De Herauten – trompettisten voor een bijzondere ontvangst van uw gasten

De Herauten – trompettisten ontvangst gasten – triomftrompetten

Op zoek naar een koninklijk ontvangst voor u en uw gasten? Boek dan nu de Herauten voor een feestelijke en koninklijke ontvangst van uw gasten!

Uw gasten of klanten ontvangen op een bijzondere manier doe je met de herauten. Tijdens een evenement is het ook mogelijk om verschillende aankondigingen te laten doen door de herauten. Met de schitterende trompetten zorgen de herauten voor reuring. Iedereen reageert op het trompetgeschal. De stijlvolle kleding van de herauten maakt het ontvangst compleet.

Klik hier >> Boek nu de Herauten voor een bijzonder ontvangst van uw gasten


#5 DJ Erik de DJ voor elk type bedrijfsfeest of huwelijksfeest!

DJ Erik allround DJ voor huwelijk en bedrijfsfeest

DJ Erik (Erik Meijers) is een allround muzikale duizendpoot. Als allround DJ voor huwelijken en bedrijfsfeesten kent hij de klassiekers en weet hij op elk feestje de ideale mix neer te zetten tussen “old school” en de nieuwe hits.

DJ Erik heeft een liefde voor commerciële houseplaten, oude dance knallers, latin, hip-hop, maar ook de nieuwste commerciële top 40 muziek.

Klik hier >> en boek DJ Erik voor jullie huwelijk of bedrijfsfeest