Skip to main content

Op 14 februari 2017 vond de 5e editie van de Dutch Wedding Awards 2016/2017 plaats. Voor de ruim 500 aanwezige gasten verzorgde Artist & Planning dit jaar het muzikale entertainment als rode draad in het verhaal van ‘Valentijn’ bij de uitreiking van de awards in 10 categorieën.

In een eenvoudige setting met zwarte vleugel trad Mariska van Kolck, begeleid door pianist Rens de Ronde, op tijdens de ontvangst. Daarbij speelden zij mooie, rustige, easy listening nummers in jazzclubsfeer. Nummers als: “The Look of Love”, “This Masquerade”, “The Lady is a tramp”, “Top of the world” en nog vele andere nummers passeerden de revue. Een warm ontvangst, waarna de show geopend werd met het nummer: “My Funny Valentine”, in de uitvoering van Mariska van Kolck, met Rens de Ronde op piano en Tomas Delfgaauw op saxofoon.

“Artist & Planning verzorgde het entertainment als rode draad in het verhaal van ‘Valentijn’…”

Voor de bekendmaking van de winnaar van de award in de categorie: ‘Bruiloft DJ’, trad DJ Randy Santino op met Saxofonist Tomas Delfgaauw. In een spetterende uitvoering met de dansers en danseressen van Orli werd er een spectaculair bruggetje geslagen naar de bekendmaking van de winnaar.

Het optredende entertainment op de avond bracht diverse muzikale stijlen. Van solo tot gospel, van jazz tot house, van pop tot… opera! Opera Familia bracht het nummer “Nessun Dorma” stijlvol ten gehore in een romantische setting. En later in de show zong Opera Familia het nummer “L’ibiamo’ met een toost op alle nieuwe bruidsparen.

Voor de introductie van de categorie ‘Trouwringen specialist’, kwam The New Gospel Sensation het podium op en zongen, onder begeleiding van pianist Rens de Ronde, het nummer “Diamonds” van Rihanna.

Balearic Unplugged zong “How Deep is Your Love” in de storyline van ‘Valentijn’. Waarna Mariska, onder begeleiding van Tomas Delfgaauw op zijn Fender Roads het verhaal van Valentijn vervolgde. Het blokje wat afgesloten met het nummer: “I Gotta Feeling”, live gespeeld door Balearic Unplugged.

De grand finale van de Dutch Wedding Awards, werd afgesloten met een laatste gedicht van Mariska van Kolck en het nummer “(Your Love Keeps Lifting Me) Higher And Higher” gezongen door het New Gospel Sensation.

“Vandaag,14 februari 2017, is er meer gegeven: er zijn namelijk vandaag winnaars gekozen!
Zij die het misschien net iets beter gedaan hebben, in de ogen van de jury, dan de anderen.
Maar jullie zijn voor ons allemaal winnaars, omdat jullie allemaal de liefde een handje helpen.
Dat Valentijn maar altijd bij jullie mag zijn.”

                                                                       Mariska van Kolck

Boek het entertainment van de Dutch Wedding Awards nu online bij Artist & Planning!

 

De vakprijs van de Dutch Wedding Awards is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). Het entertainment van de Dutch Wedding Awards 2017 uitreiking werd gepresenteerd door partner Artist & Planning.